Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Wednesday, 2 May 2012

Lahh, baru aku tau lahh!!

Assalamualaikum...

haiiiiiyypp !! wahhh, update blog pepagi buta nie ngape ?? sanggup cengkang mata yerr..tak lahh, tak blh nak tido..tak larat aku nak paksa soh mata aku nie tutup ngn ikhlas..asyik berdo'oh jew..huhuuu..haaaa, apesal tajuk entri aku camtuh ekk ?? baru tau ape cik kak oiii ??

atooiiiiiiii, malunye nak gitau..timbul bendul aku sekali lagi..baru aku tau ehh antara dashboard baru dgn lama, hohoho..(jgn la kutuk !! berdosa)..ade blog buat tutorial2 dgn menggunakan dashboard lama sebagai preview kann ?? aku nie pulak dok tercari2 mane page yg mcm dlm gambar contoh (tutorial) yg dorang buat tuh ?? bile tak jumpe, hilang semangat aku utk ikut tutorial2 dorang..alik2, baru aku tau page yg aku tercari2 tuh dashboard lama upenye..ooooo, macam nie dashboard lama ehh ;


Dashboard baru camne pulak ??


Pastuh, list post pown lain kan..kalau yg baru ade tersenarai lagi "bilangan komen" dan "bilangan tontonan"..blh tngok brape org bace entri kite..macam nie ;




Dashboard lama tak dek kan ?? kew ade ?? kot aku yg terlepas pndang ?? hehehe..

Haaa, pada korang camne ehh ?? bagi yg lama dh dok dlm blog nie, mesti korang dh terbiasa yg lama kan..bile terpaksa guna dashboard baru, serabai pale hotak kann..hehehe..bagi blogger baru,dh terbiase manje2 dgn yg baru punye pulak kann ?? pegi kat yg lama tak biase kan ?? mcm aku laaa, hoho..aku b'blogging pun masa tahun 2011, tu pun dekat2 hujung tahun bulan 10 nun jauh hari tuhh, hihiiiiii..

so now, aku try2 terokai kat dashboard lama sementara diautomatikkan jadi baru semua tanpa pilihan kann ?? pd pandangn aku, maybe aku suka yg baru, hehehe..okeee, cekedaotttttttt !!  ^_~

*korang bace entri nie mesti nak ckp aku ketinggalan zaman kan, kehh kehh kehh

1 comment:

Zack Kool said...

tapi bila Zack ceburi dunia blogging, Zack Takde lak dpt layout dashboard lame.. Masa Zack masuk dunia blog ni dah ada dah dashboard baru..