Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Monday, 14 May 2012

Kenapa Dengan Iklan Nuffnang ??

Assalamualaikum...

hai kawan2 alam maya, heee..ape kabo ?? ^_^ hurmmmm, hari nie aku agak sob sob sedikit sbb ape yg aku buat tak menjadi..why ?? why ?? why ?? kenapa aku letak iklan nuffnang tak menjadi nie ??

aku ikut tutorial si Lyssa Faizureen nie..aku ikut step by step yg dye bg dgn berhati2..semua menjadi, tak dek masalah pun..bile dah settle, aku pegi kat view blog, alik2 jadi cenggitu..tak keluar iklan tp keluar error..mental aku !!..ape aku nak buat ehh ??

aku try la tengok komen2 yg ikut tuto dye, ramai jugak yg tak menjadi..ramai jugak yg menjadi..aku nak jugak tngok ape komen dye utk org2 yg buat tak menjadi tuh..harammmm, 1 pun tak dek komen dye..ape yg aku harus buat ?? nak tanye kat sape nie ??

ade tak sesape yg tau membendung masalah yg aku hadapi nie ?? (ayat serius cikit dgn harapn ade yg blh tolong) hua hua huaa..atoooiiii, aku nak kena kacau blog org nih, hurmmmm sape yg akan jadi mangsa aku ?? hoho !! please kawan2, help me.. :'(

5 comments:

✿ Nani ツღ said...

Dulu nani punya pun tak menjadi..tak tahu masalah apa..
Nani biar kan je..lama2 dia muncul...

Cuba hantar ticket kat nuffnang tanya dia pasal ni...nanti dia jawab pnjg lebar punya...

GreenSejukhati.com said...

@✿ Nani ツღ yeke ?? nak kena ckp omputih kew ?? atoiii, lemah nie.. :'(

✿ Nani ツღ said...

tak lah tanya je dlm bahasa melayu..dia faham....cuma nanti dia balas bahasa omputih la...
google translate kan ada...hehe

dia reply laju la..hari ni awk tanya..esok dia dah jawab dah...

GreenSejukhati.com said...
This comment has been removed by the author.
GreenSejukhati.com said...

@✿ Nani ツღ takpe lah nani, tengs sesangat..alhamdulillah jadi pown..buat semula, huhuu..tengs jugak sudi follow sy ehh ^_^