Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Saturday, 12 May 2012

Google Chrome Bez kew ??

Assalamualaikum...


hai kawan2, harinie tak berapa nak ceria lah..huhuuu..korang ?? korang online pakai internet ape ehh ?? skrg ramai org pakai google chrome ehh ?? bez kew ?? laju kew linenye tuh ?? selama nie aku pakai mozilla firefox..sebelum tu aku pakai internet explorer..yg tu lagi la lembab..kalau masuk cc bez jew kann, laju bebenor.. tak dek lembab2 pown..

tetibe satu hari tu, aku try bukak mozilla punye..dah lame ade kat laptop nie, cuma tak berani nak usik lagi..baru dpt ilham kot, pastu aku pown bukak la..try online fesbuk..fuyyooooo, laju gilerrrrr..cam duk kat dlm cc jew..aku pown kecoh kat adik ngn mak aku..hihi..lepas tu aku pown pakai la mozilla firefox nie sampai la skrg..tp skrg line dye dah kurang cikit tak cam memula pakai dulu..tp tak dek la lembabnye mcm kura2 kalau pakai internet explorer tuhh..(kesiann, kura2 jugak dipersalahkan) huhuhu !

tp skrg org kecoh2 pulak pasal google chrome kan..hurmmm, macam2..so, aku ade try download google chrome nie, baru jew tadi..Ya Allah, downloadnye lambat ya rabbi laaa..berjam2 nak menunggunye..drpd sebelum aku makan nasik, sampai la dah sudah makan ubat2 ekoran demam, pastu terlelap kejap depan laptop, agak2 dua jam lbh kot baru la selesai install..try masuk fesbuk n blog, biase jew linenye tak laju pown..lembab cikit drpd mozilla asenya..hurmmm, maybe online fesbuk kot baru pakai google chrome..

2 comments:

deno said...

google crome laju... deno suka pakai ni :)

apple emon bukakmulut said...

@deno

yke ?? hoho kena try nih..