Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Wednesday, 31 October 2012

My Anniversary

 Assalamulaikum...
 
 
hai korang !! terpaksa update , muahaha ! adoiii , ape kena la dengan aku nie ekk , terasa sungguh malas nak update blog..nak kena buat jadual nih , update blog hanya hari off day je bersamaan hari ahad , boleh tak gitu ? huhuu..bukan malas saje2 , aku nie kalau dah balik dari kerja , penat taw..masa tu laptop depan mata pun tak nak pandang dua2 belah mata taw..

oke , korang pikir apa bila tajuk entri aku bertajukkan pasal "anniversary" ? huhuu..tak dek kena mengena yakni kaitan dengan hati ke hati yer..nie adalah anniversary antara aku dengan ????? dengan ????????

blog !!!!!!! yeah !!! setahun sudaa usia blog aku nie kan..aku mula menceburikan diri dalam dunia blogging nie sejak dari bulan Oktober 2011..tak percaya ?? gi la gelodah first entri aku dulu nuh..sempena nak habis Oktober nie la aku nak buat entri mengenai anniversary aku dengan blog nie haa..tapi tak dek la 31 Oktober 2011 , tarikh sebenarnya ialah 10 Oktober 2011 , tengok la first entri aku dulu cam budak hingusan jew , hoho !

oke , nak tido , kbai

3 comments:

miz ruha said...

dah setahun rupanya berblogging..
moga terus maju jaya... ^_^

Hatimi Tahirruddin said...

terbaek...setahun sudah....

Dunia Wilma said...

Happy 1st Anniversary...
Wah, dah setahun dah kan...
Blog Wilma plak bulan nie celebrate first anniversary :-)