Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Sunday, 21 October 2012

Blog Berubah Wajah Lagi

Assalamualaikum...

hai kawan kawan , selamat malam ahad , huuu~ haa , betulkah blog aku berubah wajah ? hihi..tak dek la berubah sangat..hanya yang berubah ialah header dan background sahaja ok..yang lain 'rajin' aku nak selongkar..

 header sebelum (buat sendiri)

header sekarang (tempah)

lawa tak header aku ? hehe..bytheway , header tu aku bukan buat sendiri ye..tak reti la aku nak buat camtu..sapa yang baik hati nak ajar aku buat header camtu ? teringin nak buat sendiri taw..tapi memandangkan aku tak reti , aku tempah jela kat blogger yang kreatif nie..aku teramat la suka design2 dia..mmg kreatif giller la dia nie , ahaha..

korang nak tempah jugak ? memang murah serendah RM10 je..aku tempah header+footer (RM20) je taw..sebelum nak tempah , tengok dulu hasil design2 dia , ramai gila bloggers yang tempah kat dia taw..memang puas hati , klik sini--->Myravea Dinky Wink..nah kau ! nama pun glamour gituh , tengok orang la kan , hoho ! facebook dia pulak SINI untuk menempah..bagi salam dulu yek , hihi..

memang puas hati la header aku kali nie..bila dah bosan , aku akan tempah kat dia lagi..masa tu gambar header aku dgn hubby pulak la yer , tunggu kawin kan , hihi..bak kata bos aku 'gelenyar'..haha !

3 comments:

Jue Jaynee said...

cantikla....hijau...sweet je

miz ruha said...

cantik~~~ myra memang pandai design,,

Izza Sakura said...

cantik,sebb myravea gne photoshop,dy dpt hasilkan header yang sgt cntik amd wrne dy matching.