Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Monday, 22 October 2012

KFC Zinger Double Down

Assalamualaikum...

owhhh my KFC tercinta !! rindu aku kat kau..bilakah kita akan bersua lagi..haaa , tunggu awal bulan depan yerk..aku nak gi segamat ngan kengkawan aku , memang aku terjah KFC dulu la ekk..iukutkan dah plan awal bulan nie , tapi keadaan mencemburui aku , masa tu jugak aku kena campak kat hospital , kena la tangguh bulan depannya..ceritanya kat SINI..

aku jenis tak suka bila plan tak jadi..memang sedih tak dapat gi..pastu kitorang plan gi bulan 11 nanti..gaji masuk hujung tahun bulan..so , hari off day a.k.a ahad bersamaan 4/11/2012 , kitorang nak gi segamat..lamanya tak gi jenjalan aku nie..

kata dorang nak gi UO (Untung Orang Ramai)..siyes tak pernah gi , alaa macam aku cakap jarang sangat nak dapat gi jenjalan..dorang kata tudung murah2 , niat aku nak borong sampai licin kedai yang jual murah tu , sape suruh jual murah , muahaha !

pastu last sekali nak makan KFC lak , yang terbaru keluar nie KFC ZINGER DOUBLE DOWN..yummy , mesti sedap ! aku memang setia dengan KFC nie sedari dulu lagi , cewahh ! kalau mak aku nak gi memana dengan sesapa pun yak nie sedara aku , aku akan kirim KFC kat mak..tak boleh tak kirim..aku akan muncung mulut ngan mak , uhuuu~ tu pasal mak aku cakap kalau KFC nie bukak kat Muadzam Shah nie , memang habis laa , habis laa..ahaha ! makin tembun aku..

tapi memnag akan dibuka KFC nie kat Muadzam Shah nie , maklum la bandar nak meningkat maju sikit..tunggu ye KFC :-)

1 comment:

miz ruha said...

suka kfc zinger.. yang baru ni tak pernah makan lagi...