Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Monday, 8 October 2012

Segmen : Blogwalking Tergempak by Nabila Biela

Assalamulaikum...


sesiapa yg nak join , sila klik banner kat atas nie ye :)

hai kawan kawan , selamat malam..harinie aku terasa boring dan teringin nak mencuba join segmen blogwalking tergempak by nabila biela nie..

siyes first time aku join segmen2 nie taw..selalunya tengok jew org lain join..teringin2 , tapi aku tak reti bila baca syarat2nya..harinie teringin aku membuak buak nak join jugak , ehehe..

dah lama follow blog nabila biela nie..ikhlas dari hati , mmg comey blognya..penuh dgn kekartunannya , ahaha !

p/s : harap diterima yerr.. :)

9 comments:

Azriff Aziz said...

done follow :)

nabila biela said...

tq join yew..done fllow awk:)

Hatimi Tahirruddin said...

ok sudah siap follow blog awk....

Wawa the Bulan June said...

follow u too :)

miz ruha said...

singgah blogwalking dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-tergempak.html

HudaMJ said...

hi my dear, akak dah follow awak :)

http://hudamj.blogspot.com

Nurul Aini said...

Singgah sini dari segmen yang sama...done follow juga.

http://flowerbucket92.blogspot.com

Nurul Aini said...

Singgah sini dan follow juga. Dari segmen yg sama. ^__^

http://flowerbucket92.blogspot.com

Haruno Hana 하나 said...

bw n follow dr segmen sama
jemput singgah ke blog Hana ^^

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/330ai-no-kotoba-segmen-blogwalking.html