Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Sunday, 8 July 2012

Kerja Baru Dahh

Assalamualaikum...

haiiii !! lamanya kite tak bersua muka yerkkk..rindunya kat dunia blog nie..harinie a.k.a off day, dapat la update blog..semalam busy beno laaa..lepas balik dari keja pukul 6.30 ptg, pegi pulak beli barang2..balik2 teros bersihkan diri, pastu teros buat karipap..first time buat karipap taw ! haha

haaa, lupa pulak nak gitau aku keja ape skrg nie ekk, hehe..aku keja kat kedai kek ! dari pukul 9pg-6.30ptg..balik ptg tu yg aku suka tuh..memula tu mmg gabra habis la, first time kan keja kat kedai kek..aku start keja hari selasa (3hb 7), skrg aku dah 5 hari keja, alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar..sonokkkkk !!

aku bahagian membuat kuih, bukan kek..tu yg semalam teringin sgt nak buat karipap sendiri..hurmmm, pandai jugak aku buat, hehe..betol ape, mak ngan adik aku ckp sedap jugak taw..2 minggu akan dtg nak try buat kek coklat moist pulak..harap menjadi..dan harap jugak kekal aku keja kedai kek nie sampai kawin, hikhikhik..dah kawin tak blh keja dah, kena jaga laki, jadi surirumah fulltime..bini mithali, hihihi ;)


 haaaa, nie lah kek2 kat kedai kitorang..

 dye nie la tukang membuat kek, hee~
segala jenis kek keja dye la tuh..nama timang timangan dye kaklong..umur 25 tahun, tak kawin lagi..
nak no dye ?? tak payah ! hee~


nie cupcake..org tempah untuk hantaran kawin kott..rasanya yela tuh hantaran.. ;)

ok, sekian..lain taon citer lagi ;)

4 comments:

suhana abdul samad said...

assalamualaikum..kerje kedai kek yea?bestnya..dulu2 saya pun keje kat bahgian pastry/kek nie..salam perkenalan..saya dah follow u..pls follow me back k..http://ummibalqis-suhana.blogspot.com

GreenSejukhati.com said...

@suhana abdul samad
w'salam..haiii..tengkiu tengkiu..dah follow awk da.. ;)

Zack Kool said...

wau, kerja ..err. ni ade permintanlah..boleh tak awak wat satu entry camne awak dpt job ni?

QasehnyaRania said...

sronok dpt keje kt kedai kek kan .amik pengalaman nnti buka bisnes sendiri pula;)