Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Sunday, 24 February 2013

Segmen : Follow sambil tutup mata by Lia Abdillah

Assalamualaikum....

klik banner utk join

yess ! kembali utk join segmen sbb hari nie off day aku , baru ade masa sikit..kalau broadband nie cam siput mmg tak online la weiii , aku jenis tak penyabar sikit , hehe..ok , ada masa lagi nie nak join sebelum 22 mac..bab2 tambah followers nie aku suka sangat , almaklum followers aku ciput je baru , hihi..nak tambah la beribu jadinya :-) 

kalau korang follow aku konpem aku akan follow korang blk..cuma mintak kalau ada word verification kat kotak komen korang tu , buang la ehh..kalau ada , siyess otomatik aku terus hilang mud nak komen dan cancel blk komen aku tu haa..aku tau bukan aku je camtu..ramai yang tak suka kan kan ? hehe

so mari follow follow..salam kenalan dari aku mimi zakaria , hehe..nama penuh tak leh gitau , maluuu.. :D

21 comments:

Yumida Huda said...

selmat bersegmen..sambil tutup mata
follow sini

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..kak fahz singgah sini sambil follow.happy blogging dear :)

Anonymous said...

gudluck ye :)

Kathy Rbain said...

balas kunjungan dan follow balik...

Zuliana Awang said...

Thnks sudi follow ! dari segmen yang sama :) honestly,saya dah follow awak :) dah buang dah word verification tu..annoying sungguh bnda tu..haha

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/follow-sambil-tutup-mata-by-lia-abdillah.html

Firdawati Rashidi said...

Hi,

saya balas kunjungan awak,

http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

saya follow awak balik ye =)

Remy hazza said...

selamat bersegmen...remy pun dah follow sini...dari segmen yg sama...

eCha said...

singgah dari segmen sama.. :D.. follow sini gak...

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/follow-sambil-tutup-mata-by-lia-abdillah.html

Nurul Aini said...

Comel sangat nama segmen ni. Selamat bersegmen. ^____^

Sharia Nadirah said...

singgah sini!..done follow awk thx singgah blog sy http://www.akkudira.my/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Setiasmile said...

salam ukhuwah..
dari segmen sama..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Nurul ain said...

Singgah sari segmen yang sama,follow sini,jum follow sini juga..
http ://nurulainzahir94.blogspot.com

fathin nadia said...

dari segemen yang sama juga. do follow back yeee :))
http://nadianeurons.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html
p/s: saya peminat hijau jugaa

nini said...

salam...singgah dari segment yang sama...=D

QasehnyaRania said...

ciksu dtg amik tag..tenkiu ye tag ciksu :)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .dah follow blog comel ni .jemput singgah dan follow blog saya :)
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Qin said...

done follow , dari segmen sama . done follow , sudi follow balik ye :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Iqbal Rosly said...

done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata.html

fieza husain said...

salam perkenalan...fieza datang jalan2 dr segmen yg same...
ur blog cute la...kalo sudi singgah la blog fieza yang x seberapa tu :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama .:)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

Hatimi Tahirruddin said...

singgah dari segmen yg sama...:)

http://www.timizero.my/2013/03/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html