Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Sunday, 30 September 2012

Kek Coklat Moist

Assalamualaikum...

Harap maklum , sila jangan kutuk..hanya blh kutuk dlm hati shj , terima kasih..ehehe..

sori , kek bajet jew nie..dok berangan selama nie nak buat kek moist nie hiasannya ada strawberry , tapi bajet lari nak buat harinie..tp hati aku tetap memberontak nak buat harinie jugak..

InsyaAllah lain kali power punya..percubaan yg pertama nie bagi aku tak berapa memuaskan hati aku laa..dari segi rasa ok dah , yg tak memuaskan aku ialah dari segi tekstur lah , dari awal lagi aku pikir tekstur dye , dilema betol aku..rasanya agak keras sedikit berbanding kek kat kedai yg aku keje nie haa..walaupun keras sikit jew , tetap tidak memuaskan hati aku..aku jenis nak sempurna dan menjadi bila aku buat apa apa pun..huwwaaaa !!

sekian

5 comments:

Ammelia Yusoff said...

nampak best je. yummy

Adam Azra said...

sedapnya.. hukhuk

Rniz said...

Eem sedapnya.. naklah sikit..

lynndAmya said...

wahhh tp nmpk mcm dah best je..byk nye coklat dia, nyum2 ! (n_n)

lynndAmya said...

hai, thanx BW blog sy :)
klw awk nk order bantal tu boleh, awk pm FB sy kat sini tau -->
'Craft Hummy Lovey'

dan tutorial licinkan muka tu, nt sy update utk awk, hehe nite2 :)