Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Saturday, 21 January 2012

cinta kau dan aku..

"Apa jadi driver? Hei Risya, dah tak ada jawatan lain ke kat tempat Milah tu sampaikan jawatan driver pun kau terima? dah-dah, balik kampung aje. Tolong mak kat warung lagi bagus.Apa, kau ingat, kau tu jantan ke. Nak jadi driver," marah Mak Timah.


"Kalau saya katakan saya tak kisah untuk memperisterikan awak? Dan saya juga sebenarnya sudah mula menyukai awak, adakah awak akan berubah fikiran dan menerima saya?" soal Farish Hakimi dengan wajah serius.


"Sayang, dari hati yang tulus abang nak beritahu sayang yang abang sungguh bahagia dapat menjadi suami sayang.Abang harap, Risya boleh terima abang dalam hidup Risya. Percayalah, abang ikhlas mengambil Risya sebagai isteri abang."


Sebaik sahaja kaki Farish Hakimi hendak melangkah masuk ke balai berlepas, dia dikejutkan dengan suara yang amat dikenalinya. Suara yang sememangnya amat disayangi, suara yang menyebabkan dia ketawa, suara yang menjadikan hidupnya ceria, suara yang sentiasa berbisik manja di telinganya.Tidak, dia tidak perlu mendengar suara itu lagi. Bukankah suara itu yang telah merobek hatinya? Bukankah suara itu yang telah meragut kepercayaannya?
weiii,bace ar kisah dlm nvel nie hah..bez gler siottt..mmg aku suka gler bace nvel nie..mula2 klakar..pastu sedih gler aw..aku dah bace 2,3kali tetap nangis gk.. hukhukhuk..best seller uwww !!
selamat membace !!
^_^

No comments: