Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Thursday, 10 January 2013

Samsung galaxy s3 , dapat dah

Assalamualaikum...

hari tu dah plan nak memiliki HTC Sensation XE Z715e..tapi bila pikir berkali kalinya , susah betol nak cari hp tu melainkan aku duk KL..kat kuantan pun 1 kedai je ada , kalau aku beli kang takot2 time hp tu sakit , jenuh pulak aku nak gi kuantan pulak..idok ler aku..so , aku ubah pikiran untuk ambik samsung s3 nie haa..harga mahal sikit dari HTC tu..

tak lama lagi harga samsung s3 nie akan jatuh la kan..RM1500 maybe blh dapat dah..skrg nie masih lagi nak masuk 2k..hp nie aku dapat ofer RM1800..byk kedai aku usha punya usha harganya cecah 2k la..ada yg jual lebih dari 2k , hishhh3 ! nak untung lebih ler tu..

apepun dah settle duit aku , haha..takpe insyaAllah puas hati , kamera pun ok..nak beli ? hehe..

1 comment:

Syahirah Mulberry said...

bestnya, sy da lama mengidam hp ni :D