Jom Santai Bersama Ben Ashaari !!

entri terbaru

Wednesday, 25 September 2013

Blogger otai like my picture (instagram)

Hahaha ! Tak boleh blah tajuk entri . Kembang dada aku tengok blogger yang semakin mendapat tempat dalam dunia blog ni boleh pulak like aku punya gambar . Terima kasih banyak2 abg Ben . Terasa terharu gila2 , hehe . Bangga weh bukan senang nak dapat like daripada dia .

Sape tak kenal Ben Ashaari kan ? Sekarang rezeki berganda , merata masuk megazine . Dari dulu lagi aku cukup kagum dgn dia . Anak dia pulak Qhaliff Iman dari dia belum lahir sampai sekarang aku tak lepas peluang nak tau perkembangan dia , tak puas betul tengok muka budak debab tu .

Kan best kalau aku dapat jumpa abg Ben dan Qhaliff ngan mummynya sekali . Apa yang aku perasan wife abg Ben tak suka 'tayang muka' kat mana2 laman web kan . Tapi akhirnya dapat jugak aku tengok rupa wife dia kat NONA ritu . Cantik dan nampak seorang yang berpelajaran tinggi . Apa yang aku tau wife abg Ben keja kat Kementerian Pelajaran . Untung laa , aku selalu doakan kebahagiaan dan kesejahteraan family dorang . Semoga bertambah rezeki dorang . Aminn

Eh lupa , penah sekali aku mimpi jumpa family abg Ben ni tau , hikhik . Dasat sampai masuk dalam mimpi kan

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

whoa lucky you hehe

Noor said...

hahaha..untung la..lama tak dtg sini..